The lives we make never seem to ever get us anywhere, but dead.
Jak to się stało, że zamiast nastrojonego pianina w zakładzie pogrzebowym, w głowie Blake'a pojawiła się chęć posiadania perkusji?
Zakończona
Mów mi:Konkrety
MULTI:Win
. HalloweenMerry Christmas .
Filthy, impetuous soul
What was left when that fire was gone? I thought it felt right, but that right was wrong.
Blake Griffith
32
lata
191 cm
mieszka w Phinney Ridge
Reaching for a book of matches strike a light, and you'll see the real mess that I am
Practiced on our sins, never gonna let me win. Under everything, just another human being.
Nie do końca świadomie Griffith daje się namówić przyjacielowi na pójście na festiwal, który okazuje się areną pokazu dla sfiksowanych eko-terrorystów. Oprócz tego? Petardy, materiały wybuchowe, poszkodowani i medialne hieny, które tylko czekają, by móc obsmarować Blake'a czymś jeszcze.
I'm in the business of misery, let's take it from the top.
Szemrane transakcje sprawiły, że coś zaczęło śmierdzieć w budżecie zakładu pogrzebowego. Całe szczęście, że nie dosłownie, patrząc w kontekście miejsca... Później... ambitny plan na poważną rozmowę psuje Vi na kwasie i finalnie kończą w → Wondinville. Tak, to efekt przegranego zakładu z Lucą...
The bitterness inside is growing like the new born, when you've seen too much, too young.
Wątek dotyczy poniższego zadania od MG: Blake, po wykonaniu kilka smsów-SOS, finalnie postanawia odwieźć po(d)rzucone dziecko na policję.
Zakończona
Zapewniam rozrywkę
Raz, dwa, trzy, zginiesz Ty!
Misty Silhouette
100
lat
170 cm
mieszka w Queen Anne
2020-09-26, 17:18
Where can I find my mom?
mini-ingerencja MG
Jest niedziela, chwila po godzinie szóstej rano. Za oknem wciąż panuje mrok i względna cisza, ale pod twoimi drzwiami słychać płacz. To dziecko? Niemożliwe, skąd dzieciak wziąłby się w okolicy twojego mieszkania? Żaden z sąsiadów takiego nie posiada, więc zamykasz oczy i próbujesz spać dalej, zwalając to na słuchowe omamy. Chwila spokoju i znowu ciche zawodzenie. Koniec końców, z miną dość kwaśną, wstajesz zaspany z ciepłej pościeli i otwierasz drzwi na oścież, żeby dostrzec, że na twojej wycieraczce siedzi jakiś maluch. Brudny, zaniedbany, na oko ma 3 albo 4 lata. To twój dzieciak i ktoś ci go podrzucił? To jakaś przybłęda? Nawet ktoś o tak twardym sercu jak twoje - mięknie. Co robisz? Dzwonisz do przyjaciół prosząc o radę, informujesz pogotowie rodzinne czy może policję?
Ważna informacja - przypadek losowy możesz opisać w wybranej przez siebie rozgrywce. Aktualnej, kolejnej, wpleść to w rozmowę telefoniczną. Wybór należy do ciebie. Baw się dobrze!
Mów mi:Misty
MULTI:Wszystkie moje
Filthy, impetuous soul
What was left when that fire was gone? I thought it felt right, but that right was wrong.
Blake Griffith
32
lata
191 cm
mieszka w Phinney Ridge
Reaching for a book of matches strike a light, and you'll see the real mess that I am
Step on the glass, staple your tongue. Bury a friend, try to wake up.
Czy ktokolwiek z was pomyślał, że znajdzie się w Halloweenową noc, pozornie, po środku niczego? Nicość ma swoje zalety i wady, ale na ogół ludzie dążą do czegoś, obawiając się niczego. Słyszycie korony drzew poruszane wiatrem, trzask gałązek pod czyimiś butami. Czujecie oddech na plecach? Czy ktoś nie wychylił się właśnie zza jednego z drzew, aby lepiej się wam przyjrzeć? A może to tylko umysł płata wam figle w tę noc, w której to umarli mają coś do powiedzenia
Zakończona
Filthy, impetuous soul
Blake Griffith
32
lata
191 cm
mieszka w Phinney Ridge
I think I better go, before I try something I might regret.
Miały być wakacje i odpoczynek w słonecznym Miami przy okazji Dnia Dziękczynienia, a wyszło tak jak zwykle - plany zostały nieco pokrzyżowane i zaczęły żyć swoim życiem.
Zakończona
Filthy, impetuous soul
Blake Griffith
32
lata
191 cm
mieszka w Phinney Ridge
Młoda kobieta zmierzająca na casting dla modelek wpada na Griffitha, który bynajmniej nie planuje jej pomóc w dostaniu się na spotkanie ze starym zbokiem, który przy okazji jest właścicielem agencji. Najwyraźniej kiedyś miał sumienie.
Facts may be colored by the personalities of the people who present them.
Umówiłem się z nią na dziewiątą...trzydzieści, czyli nieprzypadkowe spotkanie z nieprzypadkową - nadal - nieznajomą poznaną w internetowej przestrzeni.
She's got eyes of the bluest skies, as if they thought of rain. I hate to look into those eyes.
Biondi po zakrapianej nocnej imprezie wpadła na genialny pomysł, by odebrać Blake'a z lotniska, tuż po powrocie z Miami, po czym przychodzi czas na poważne rozmowy odnośnie finansów Serenity.
Po powrocie z imprezy świątecznej u Sao, Blake dalszą część wieczoru spędza w towarzystwie bourbonu, Netflixa i jubilatki-Lunarie, która dopiero co wróciła z Europy.
I've been meaning to tell you... I've got this feelin' that won't subside.
Kolejny raz Griffith daje się wmanewrować w dziwne popisy przed kamerami, choć tym razem w klimacie BN, Dirty Dancing i w towarzystwie Eileen. Jak to się stało - nie wiem.
Urodzinowe before party, połączone z małym przesłuchaniem na temat rodzinnych spraw i rozwijaniem nowych talentów.
Zakończona
-
-
Universal Person
99
lat
- cm
mieszka w South Park
2021-01-19, 10:49
W godzinach popołudniowych pod drzwiami Blake'a stanął kurier z niewielkim pakunkiem w dłoniach. Sprawdził dla pewności adres, pod który miał go dostarczyć, po czym dał o sobie znać wciskając dzwonek. Zrobił, co miał zrobić i oddalił się w swoją stronę, pozdrawiając krótko odbiorcę.
Tajemniczy pakunek był płytą winylową, opakowaną w papier, na której czerwonym flamastrem została podkreślona dziesiąta pozycja z listy piosenek. Do tego dołączono jednego papierosa i liścik:
Ukryta Wiadomość:
Jeśli jesteś *zarejestrowanym użytkownikiem* musisz odpowiedzieć w tym temacie żeby zobaczyć tą wiadomość --- If you are a *registered user* : you need to post in this topic to see the message ---
Mów mi:---
MULTI:-
Filthy, impetuous soul
Blake Griffith
32
lata
191 cm
mieszka w Phinney Ridge
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum