WAŻNE Wprowadzamy nowy system pisania postów/tworzenia tematów w lokacjach. Prosimy o zapoznanie się instrukcją i stosowanie nowego wzoru. Więcej informacji znajdziecie tutaj!
Subfora zostały podzielone na 4 główne działy, oto orientacyjny zakres lokacji, które mogą się w nich znaleźć:
- strefa miejska - ulice, parkingi, tereny zielone, parki, place zabaw, zaułki, przystanki, cmentarze
- usługi - sklepy, centra handlowe, salony kosmetyczne, pralnie, warsztaty
- kultura i instytucje - galerie, muzea, teatry, opera, domy kultury, centra społeczne, urzędy, kościoły, szkoły, przedszkola, szpitale, przychodnie
- życie towarzyskie - restauracje, kawiarnie, kluby, kręgielnie, puby, kina
Dodatkowo w dzielnicach znajdziecie subfora większych firm albo ważnych dla forum i postaci lokacji, np. szczególne kluby, uniwersytet, czy restauracje.
INFO W procesie przenoszenia forum na nowy silnik utracone zostały hasła logowania. Napiszcie w tej sprawie na discordzie do audrey#3270 lub na konto Dreamy Seattle na Edenie. Ustawimy nowe tymczasowe hasła, które zmienicie we własnym zakresie.
DISCORD Jesteśmy też tutaj! Zapraszamy!
UPDATE Postacie chcące uzupełnić swoją KP o nowe treści w biografii mogą skorzystać teraz z kodu update w zamówieniach.
Ness i chłopaki | Positano, Włochy

właściciel
Little Darlings
broadmoor

- Ale nie kochasz i nie cenisz na tyle, żeby ten wybór był oczywisty, co? - powiedział cicho, wstając z kanapy. Powoli podszedł do lodówki, z której wyjął butelkę wody i zaraz wrócił do salonu. - Wyjeżdżam od zawsze. I zawsze będę wyjeżdżał, więc jeśli za każdym razem jak wyjade, masz się tak super zbliżać do Eliasa... cóż, wybierz go. Nie będę udawał, że cię nie znam, nie będę cię ignorował, bo to twoja decyzja kogo chcesz i żaden z nas nie może jej na tobie wymusić - dodał spokojnie, chociaż smutno było okropnie ale cóż, takie żyćko, nie?

przejęła nielegalne interesy
Rapture
-

– W moim życiu nic nie jest oczywiste. Kocham cię i cenię, że ten wybór byłby oczywisty, ale potem odkurwiasz lament i przestaję być pewna. Potrzebuję stabilizacji. Na pewno nie będę decydowała przed operacją, bo po prostu to mi spędza sen z powiek. Widziałeś, co się stało wczoraj. Drugi raz z rzędu – westchnęła ciężko, patrząc na swoje dłonie.
– Nie przeszkadzają mi wyjazdy. Po prostu chcę wiedzieć, że podejmuję najlepszą decyzję nie tylko dla siebie, ale też dla dzieciaków. Poza tym… Nie wiem, chciałabym mieć w zasadzie jeszcze jedno, ale po operacji będzie zamknięta droga i to wszystko jest chujowe – bo na tym jej myśli teraz się skupiały.

właściciel
Little Darlings
broadmoor

- Odkurwiam lament, bo mam dość - zauważył, bo nie robił tego z nudów czy chwilowego natchnienia tylko po prostu też był człowiekiem i nawet jego anielska cierpliwość do tego tematu się kończyła :C - I co? Elias nie będzie robił fochów, gdy będę chciał być przy tobie? Co ja mówię, nie dopuści mnie nawet do ciebie, więc cóż - wzruszył ramionami. A potem będzie, że Eli bohater się nią bosko zajmuje

- Zawsze możesz w przyszłości adoptować. Nie sądzę, żeby ktokolwiek był fanem starania się z tobą o dziecko wiedząc, że możesz mieć przerzut. Masz bliźniaki, Vittorię i całe życie przed sobą i ryzykowanie... nie jest dobre. Ja osobiście jestem na nie - powiedział cicho, bo gdyby byli razem to jasne, że chciałby mieć razem dziecko ale... no nie kosztem jej życia czy coś.

przejęła nielegalne interesy
Rapture
-

– Rozumiem – odparła cicho, spuszczając wzrok. – Jasne, że nie będzie. I oczywiście że dopuści. Chcę cię mieć blisko, Mark – powiedziała cicho i wiadomo, mówiła poważnie. – O ile to będzie z tobą w porządku – dodała cicho, wpatrując się w jego oczy. On wiedział jak reagowała na ciężkie operacje, wiedział, jak ją wspierać. Dla Eliasa to było jednak coś nowego.
– Wiem, masz rację, dlatego decyduję się na zabieg – przyznała cicho, że smutkiem i lekką rezygnacją emocjonalną.