WAŻNE Wprowadzamy nowy system pisania postów/tworzenia tematów w lokacjach. Prosimy o zapoznanie się instrukcją i stosowanie nowego wzoru. Więcej informacji znajdziecie tutaj!
Subfora zostały podzielone na 4 główne działy, oto orientacyjny zakres lokacji, które mogą się w nich znaleźć:
- strefa miejska - ulice, parkingi, tereny zielone, parki, place zabaw, zaułki, przystanki, cmentarze
- usługi - sklepy, centra handlowe, salony kosmetyczne, pralnie, warsztaty
- kultura i instytucje - galerie, muzea, teatry, opera, domy kultury, centra społeczne, urzędy, kościoły, szkoły, przedszkola, szpitale, przychodnie
- życie towarzyskie - restauracje, kawiarnie, kluby, kręgielnie, puby, kina
Dodatkowo w dzielnicach znajdziecie subfora większych firm albo ważnych dla forum i postaci lokacji, np. szczególne kluby, uniwersytet, czy restauracje.
INFO W procesie przenoszenia forum na nowy silnik utracone zostały hasła logowania. Napiszcie w tej sprawie na discordzie do audrey#3270 lub na konto Dreamy Seattle na Edenie. Ustawimy nowe tymczasowe hasła, które zmienicie we własnym zakresie.
DISCORD Jesteśmy też tutaj! Zapraszamy!
UPDATE Postacie chcące uzupełnić swoją KP o nowe treści w biografii mogą skorzystać teraz z kodu update w zamówieniach.
Charlie & Lily

architekt wnętrz
SkB Architects
belltown

- Wiem. Ja ciebie też. Jesteś najlepszym co mi się przydarzyło w życiu, wiesz? Zaraz po Cami i Rosie, oczywiście - zażartowała przez łzy, ale nie kłamała. Nigdy nie żałowała, że go poznała. Czasem w nerwach tak pomyslała, ale… kochała go za te wszystkie dni, w których mieli się na co dzień, mimo że nie było ich dużo. I nawet za te dni, w których widywali się na tych widzenia i za to, że dał jej Camille, mimo że to było największe wyzwanie jej życia. Eh.
- Okej. Zarezerwuję nam najlepszy stolik - uśmiechnęła się smutno, przymykając oczy gdy muskał palcami jej policzek. - W tym temacie się nic nie zmienia. Będzie na każdym widzeniu - obiecała, przysuwając się bliżej i pocałowała go cholernie czule, przylegając do niego przy tym całym ciałem.

-
-
-

– To wy jesteście najlepszym, co mi się przydarzyło w życiu Lilianne. Kocham was. Zawsze będę. Nie wyobrażam sobie dnia, w którym mógłbym was nie kochać – i mówił zupełnie szczerze. Miał świadomość, że do ostatniego tchnienia będzie kochał je obie. Na zawsze.
– Trazymam za słowa, już teraz możesz, skoro wiemy kiedy wyjdę – uśmiechnął się lekko, nawet nieco krzywo. – Okej, po prostu chcę was widywać. Naprawdę. I kiedy kogoś znajdziesz, powiesz mi o tym wprost? Proszę – dodał, bo nie miał wątpliwości, że znajdzie. Była najwspanialsza. A pocałunek odwzajemnił, mocno ją obejmując i wiedząc, że to pewnie ich ostatni.

architekt wnętrz
SkB Architects
belltown

- Obiecywałeś, że jesteśmy na zawsze, więc… chociaż tutaj będziemy - położyła dłoń na jego klatce piersiowej, w okolicy serca. Nie miała wątpliwości, że on z jej serca nie zniknie nigdy.
- Nie wiem czy robią rezerwację na siedem lat w przód, Charlie - powiedziała cicho, z czułością w głosie, ale zamierzała o tym w przyszłości pamiętać. Odetchnęła głęboko słysząc jego słowa. - Nie znajdę, ale… powiem ci. Oczywiście, że ci powiem - pokiwała głową. Całowali się pewnie i przytulali do ostatnich minut tego widzenia, bo potrzebowała tej bliskości cholernie skoro mieli jej sobie nigdy więcej nie okazywać, a potem wróciła do domu i miała wrażenie, że zostawiła z nim część siebie.
| ztx2